Põhi:
125g võid
3dl nisujahu
2spl vett
Täidis:
3 muna
1,5dl jahu
400g kohupiimapastat
1dl hapukoort
1spl nisujahu
1pakk(200 g) kakaoga halvaad
Glasuur:
1dl vahukoort
50g sokolaadi
1spl võid
1-2 spl kakaopulbrit
Haki või koos jahu ja suhkruga läbi. Lisa vesi ningsega ühtlaseks taignaks, lase külmkapis seista 30 min. Kata 24cm koggivormi põhi ja ääred taignaga. Küpseta 200 kraadi juues 10 min. Mikserda munad suhkruga tugevaks vahuks Sega hulka kohupiim hapukoor ja jahu. Lõpuks lisa tasakesi segades riivitud halvaa. Vala täidis eelküpsetatud põhjalejaküpseta veel 30-40 min., lase jahutda.Glasuuri jaoks kuumuta koor keemiseni, eemalda pliidilt.Lisatükeldatud sokolaad ja või, sega nende sulamiseni. Viimaks segahulka kakao. Lase glasuur veidi jahtuda ja nirista siis koogile.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar