pühapäev, 23. jaanuar 2011

Mustikakeeks.

3 muna
2dl suhkrut
175g võid
3,5dl jahu
1,5tl küpsetuspulbrit
4spl hapukoort

450gmustikaid (külmutatud)
määrimiseks võid ja riivsaia

 
Või sulatada. Munad vahustada suhkruga kohevaks vahuks, lisada küpsetuspulbriga segatud jahu, hapukoor ja jahtunud sulavõi. Viimasena lisada mustikad, segada läbi. Vorm määrida võiga ja puistata üle riivsaiaga.
Keeksi küpsetada 180 kraadi juures u. 1h. Kontrollida valmidust puutikuga, kui tikk jääb puhtaks on keeks valmis.

Selle  koogi idee sain siit  http://kokkamine.wordpress.com/2010/12/30/mustikakeeks/ , väga hea keeks aga meie jaoks oli mustikaid palju ,järgmine kord panen ainult pooled mustikad.Aga maitselt oli väga hea.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...