Alus: (tee kaks korda)
4 muna
1 dl suhkrut (fariini ja muscovado on)
1 1 / 2 dl kartulijahu (või nisujahu)
1 / 2 dl tumedat kakaopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
2 dl vahukoort
500g kohupiima
1 / 2 dl suhkrut
4 tilka piparmündiõli (või 1 dl purustatud mariannekomme)
maasikamoosiga v vaarikamoos
Glasuur:
martsipani.
toiduvärve
Niisutamiseks piima
Klopi munad ja suhkur kohevaks tihedaks vahuks. Ühenda kuivained ja sega suure lusikaga munavahu hulka.. Ärge vahusta et õhktainast välja ei pääseks. Kalla taigen küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ja küpseta 225 kraadi juures umbes 6-8 min. Võta ahjust välja ja kummuta kohe üle teisele küpsetuspaberile. Eemaldage pealmise küpsetuspaber ettevaatlikult põhjast. Lase jahtuda. Vahusta koor kohevaks vahuks Lisa piparmündiõli või purustatud mariannekommid ja kohupiim ja suhkur. Vahusta ühtlaseks.
Lõika põhjast auto välja ja siis pane kokku.Põhi siis kohupiim ja siis vaarikamoos nii lõpuni välja kõigepeale jääb kohupiim.Kata martsipaniga ja kaunista omale meelepäraselt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar