teisipäev, 15. veebruar 2011

Tuunikalatort.

2,5 röstsaia

Kalatäidis:
2 tuunikalakonservi vees
400g hapukoort
3 keedumuna
sidrunipipart
soola

Kodujuustutäidis:
1karp kodujuustu
200g hapukoort
soola

Peale:
2dl majoneesi
2dl hapukoort

Nõruta tuunikalakonserv ja sega tükeldatud muna ja hapukoorega, maitsesta. Sega kodujuust hapukoorega , maitsesta. Lao kandikule 6 röstsaia viilu(et tort jääks ilusam võid neil ääred ära lõigata). Kata tuunikalatäidisega. Lao peale uus kiht saia ja kata kodujuustutäidisega. Lao peale kiht saia ja kata tuunikala täidisega Seejärel pane viimane kiht saia ning kata hapukoore- majoneesiga. Kaunista vastavalt oma maitsele. Lase võileivatordil üleöö külmas seista.
See retsept on võetud minu õe Anneliisi käest, kes  on meiele seda võileivatorti juba aastaid teind. Väga hea ja lihtne tort.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...