neljapäev, 3. veebruar 2011

Kuukuivatatud tomatid.

500g ehk 24 kirsstomatit
1tl soola
0,25tl suhkurt
1tl kuivatatud tüümiani
2*15ml oliivõli

Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika tomatid pooleks ning aseta nii ahjunõusse et lõikepind jääks ülespoole. Raputa peale soola, suhkurt, tüümiani ja pisut oliivõli. Tõsta nõu ahju ja keera kohe kuumus kinni. Jäta tomatid terveks ööks v päevaks ahju, vahepeal ahjuust avamata. Piisab ka 4-5 tunnist.
Väga maitsvad.

Retsept on võetud raamatust "Nigella ekspress"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...