esmaspäev, 2. juuli 2012

Kirjukoer.


2 x 165 g (Kalevi) küpsiseid
2 sl kakaopulbrit
200 g marmelaadi (nt Laima), jämedalt hakitud
200 g sulavõid
6 sl piima

Purusta küpsised köögikombaini või pudrunuia abil.
Sega küpsisepuru hulka esmalt kakao ja seejärel hakitud marmelaad.
Lisa sulavõi ja piim ning sega ühtlaseks.Pane mass kilekotti ning siis külmkappi tahenema. Sügavkülmas saab kook juba paari tunniga valmis. Enne serveerimist võiks aga veidi aega tavalises külmikus pehmeneda lasta. Pall on tehtud kirjustkoerast.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...