100g margariini
2dl jahu
3 muna
1/2tl soola
Täidis:
200g kohupiima
200g 35% rõõska koort
40g suhkurt
1/2tl vanillisuhkurt
Kuumuta vesi, sool ja margariin. Kui margariin on sulanud, lisa korraga juurde kogu jahu ja klopin taigent edasi kuumutades tugevalt, kuni tekib läikiv taignatomp. Jahuta taigen käesoojuseksja lisa vähehaaval muna, vahepeal taigen ühtlaseks segades. Pritsi tülle abil taigen küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Pane veekauss ahju et ahjus rohkem niiskust oleks. Küpseta u. 10 minutit 210 kraadi juures ja seejärel vähenda ahju kuumust 200 kraadile ning küpseta veel u. 10 minutit. Ahju ust ei tohi küpsetamise ajal lahti teha!!! Lülita ahi välja ja lase pooltoodetel avatud uksega ahjus olla veidi aega..Jahuta
Täidiseks sega kohupiim suhkruga. Vahusta koor tugevaks vahuks ja sega õrnalt kohupiimahulka. Täida pooltooted kohupiimakreemiga.
Puista peale tuhksuhkurt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar