30g pärmi
40g suhkurt
8g soola
100g margariini
500g jahu
Täidis:
100g juustu
400g sinki
3 hapukurki
majoneesi, ketsupit
Peale:
juustu
Pärm lahustatakse soojas vees ja ülejäänud toorained segatakse sinna hulka. Kõige lõpus segatakse sulatatud margariin. Sõtkutakse korralikult läbi. Taigen pannakse sooja kohta kerkima u. 20 minutit ja seejärel lüüakse alla. Kergitatakse veel kuni maht on tõusnud kahekordseks. Sega täidise ained kokku.
Taigen rullitakse 0,5 mm paksuseks taignalapiks,mis kaetakse täidisega. Rulli taigen tugevalt kokku. Seejärel lõigatakse rull kääridega lahti.Kergitatakse soojas kohas vähemalt30 minutit,määritakse munaga. Peale puista juustu.
Küpsetatakse 170 kraadi juures umbes 30minutit.( kausiga tuleb vesi ahju panna)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar