200g tumedat šokolaadi
2spl lahustuvat kohvi
200g toasooja võid
3dl suhkurt
5muna
2dl mandleid
2dl jahu
2tl küpsetuspulbrit
Glasuur:
mõni tilk piparmündiessentsi
60g võid
200g tuhksuhkurt
50g kakaopulbrit
1spl piima
Sulata šokolaad koos lahustuva kohviga kuumaveevannis ja lase jahtuda. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa ükshaaval munad. Sega omavahel jahvatatud mandlid, jahu ja küpsetuspulber. Lisa jahusegu vaheldumisi sulašokolaadiga taignale. Vala tainas võiga määritud vormi ja küpseta 175 kraadiga ahjus alumisel siinil 1 tund. Lase jahtuda. Kummuta vormist välja ja määri peale glasuur. Klopi või ja tuhksuhkur kreemiks, lisa kakao,piim ja piparmündiessents.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
-
225g vett 30g pärmi 75g suhkurt 5g soola 500g jahu 100g margariini 1/2tl kardemooni Täidis: 70g suhkurt 150g pehmet võid v margari...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar