esmaspäev, 19. september 2011

Rummipuding.

0,8dl tumedat rummi
400g tumedat šokolaadi
6 suurt muna
100g tumedat pruuni suhkurt
2,5dl 35% rõõska koort
2spl kakaopulbrit

Kuumuta ahi 180 kraadini. Vooderda lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga. Sulata šokolaad kuumaveevannis.Mikserda suurel kiirusel munad ja suhkur vahule.Lisa väikesel kiirusel sulašokolaad. Vahusta eraldi nõus rõõsk koor. Sega ettevaatlikult vahustatud koor ja rumm taigna hulka ning vala tainas vormi. Tõsta vorm ahjunõusse ja täida see poolenisti keeva veega. Küpseta ahjus veevannis 25-30 minutit, seejärel kata fooliumiga ja küpseta veel 30-35 minutit. Eemald foolium ja lase pudingul vormis jahtuda. Seejärel tõsta vähemalt 8 tunniks külmikusse. Võta puding vormist välja ja raputa sellele enne serveerimist kakaopulbrit. Serveeri külma pudingut värskete marjade v apelsiniga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...