esmaspäev, 19. september 2011

Kartuli-sibulasupp peekoniga.

4 sibulat
1 porrulauk
4 küüslauguküünt
3spl toiduõli
5 kartulit
3 porgandit
8dl vett
200g sulatatud juustu murulauguga
0,5tl musta pipart
0,5tl suhkurt
soola
110g peekonit

Puhasta ja tükelda kartul, porgand ning sibulad. Kuumuta poti põhjas toiduõli ja prae sibul küüslauk ning porru kergelt läbi. Kui sibul on muutunud klaasjaks kalla vesi peale. Lisa kartul ja porgand ning keeda madalal kuumusel, kuni kõik on pehmed. Püreesta. Seejärel lisa sulajuust ja maitsesta suhkru, soola ning pipraga. Lõika peekon ribadeks ja  tükelda sai. Pane 200 kraadisesse ahju. Küpseta niikaua kui sai on krõbe. Serveeri suppi värske tilli ning praetud saia ja peekoniga.
Väga hea!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...