esmaspäev, 19. september 2011

Rabarberi pisarakook.

Põhi:
200g võid
5dl jahu
1dl suhkurt
soola

Peale:
400g rabarbereid
3spl fariinisuhkurt
1tl kaneeli

Kate:
3 munavalget
1dl suhkurt

Sega põhi kokku ja pane tunniks külma. Vala põhi pannile ja pane peale fariinisuhkruga ja kaneeliga segatud rabarberid. Küpseta 200kraadi juures 25 minutit. Vahusta munavalged suhkruga kõvaks vahuks. Pane koogile ja küpseta veel 10 minutit.Lase jahtuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...