esmaspäev, 30. mai 2011

Rabarberi-kohupiimakook.

Põhi:
3dl jahu
0,5tl kaneeli
1/2dl tuhksuhkurt
85g võid
1/2tl soola
1 munakollane

Täidis:
300g rabarbereid
1dl fariinisuhkurt
1dl hapukoort
250g kohupiima
1/2dl suhkurt
1muna
1/2tl kaneeli

Sega jahu, kaneel,tuhksuhkur ja sool.Lisa munakollane ja 2spl külmavett.Sega ühtlaseks tainaks ja pane külmkappi 30 minutiks. Kuumuta ahi200 kraadini. Suru tainas koogivormi põhja ja äärtele, küpseta 10 minutit. Tükelda rabarber ja tõsta tainapõhjale, puista peale fariinisuhkur ja küpseta 20 minutit. Võta ahjust ja vähenda temperatuuri160 kraadini.Sega omavahel hapukoor, kohupiim, suhkur ja muna. Vala segu rabarberitele. Puista peale kaneel ja küpseta veel 10 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...