pühapäev, 15. mai 2011

Frititud kana.

9 kanapoolkoiba
280 ml petti
1tl tšillipulbrit
2tl kanamaitseainet
4 küüslauguküünt
soola, pipart
1 sidruni mahl
1 l õli
jahu
Cayenne`i pipart

Tee kõigisse kanalihatükkidesse kondi lähedale terava noaga sisselõiked, nii et liha paistaks, see aitab lihal kiiremini marineerida ja läbi küpseda. Kalla pett suurde kaussi, lisa maitseained ja riivitud küüslauk ja sidrunimahl. Pane kanakoivad segusse ja hoia marinaadis vähemalt tund.
Aja õli potis kuumaks. Pane jahu suurele taldrikule ning maitsesta Cayanne`i pipraga. Veereta lihatükke jahus, seejärel kasta liha uuesti peti sisse ja siis veereta uuesti jahus. Tõsta kanatükid kuuma õlisse. Friti kanakoibi umbes 15-20 minutit, pööra neid köögitangidega ettevaatlikult iga paari minuti järel, et need küpseksid igast küljest ühtlaselt.
Maitsvad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...