pühapäev, 15. mai 2011

Kreemjas rabarberipirukas.

Põhi:
100g võid
2,5dl nisujahu
0,5tl küpsetuspulbrit
2spl fariinisuhkurt

Täidis:
500g rabarbereid
1,5 dl fariinisuhkurt
0,5tl kaneeli
1tl kardemoni
1,5spl nisujahu

Kate:
2 munakollast
3dl vahukoort

Sulata ja jahuta või. Sega jahu, küpsetuspulber, fariinisuhkur ja jahtunud sulavõi ühtlaseks.Vajuta tainas 26cm läbimõõduga koogivormi põhja ja äärtele ning pane 30 minutiks külma. Seejärel küpseta 200 kraadi juures 10 minutit. Koori ja tükelda rabarberid. Sega rabarber fariinisuhkru, kaneeli, kardemoni ja jahuga, laota eelküpsetatud põhjale. Mikserda munakollased heledaks vahuks. Sega vahustamata koorega ja vala vormi. Küpseta veel 30 minutit. Kate peab jääma pehme ja kreemjas.Lase natuke jahtuda ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...