esmaspäev, 7. november 2011

Mustikakook.


Põhi:
100g võid
0,75dl suhkrut
1 muna
2dl jahu
1dl kaerahelbeid
1tl küpsetuspulbrit

Täidis:
2dl hapukoort
1 muna
0,75dl suhkrut
2tl vaniljesuhkrut
4dl mustikaid
2tl tärklist

Keerasin ahju 200 kraadi peale eelsoojenema.
Vahustasin või ja suhkru ja muna ja lisasin kõik kuivained. Mudisin taigna käte vahel ühtlaseks massiks ja surusin lahtikäivasse küpsetuspaberiga vooderdatud vormi.
Täidise jaoks segasin omavahel muna ja hapukoore. Siis lisasin suhkrud. Segasin mustikad tärklisega ja laotasin taignale. Mustikate peale kallasin täidise.
Küpsetasin 200 kraadi juures u 35 minutit.
Väga maitsev!!!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...