esmaspäev, 24. oktoober 2011

Soolased batoonid.

2,5dl käesooja vett
25g värsket pärmi
2tl soola
3spl õli
7dl nisujahu

Kui kasutad värsket pärmi, siis lahusta see käesoojas vees. Lisa sool, õli ja enamus jahust ning sõtku tainas hästi läbi.
Kui kasutad kuivpärmi, siis sega kausis jahu, sool ja kuivpärm, lisa vesi ja õli ning sõtku hoolega läbi.
Vormi tainast kohe 8 väikest piklikku saiabatooni. Kata rätikuga ja lase soojas kohas 20-30 minutit kerkida.
Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit.
Võta kuklid ahjust välja, lase rätiku all veidi jahtuda. 

Retsept on võetud Nami-Namist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...