
võid
soola
mustapipart
2 suurt sibulat
4 suuremat porgandit
1kg kartuleid
3spl nisujahu
6dl õlut v vett
1,5 puljongikuubikut
5 tera roseepipart
1tl tüümiani
ürdisoola
Lõika liha viiludeks ja pruunista võis, maitsesta soola-pipraga. Viiluta sibulad ja porgandid ning pruunista ka need. Lõika kooritud kartulid viiludeks. Laota võitatud ahjuvormi kihiti liha ja köögivili ning puista kihtide vahele pisut jahu. Vala väikesse kastrulisse õlu(või vesi), kuumuta ja lahusta seal puljongikuubikud. Lisa roseepipar ja ürdisool. Vala ahjuvormi, riputa peale tüümian ning küpseta 200 kraadi juures 40 minutit. Serveer peedisalatiga.
Väga maitsev!!!
Retsept on võetud pereköögi kokaraamatust.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar