kolmapäev, 12. oktoober 2011
Kreemine kõrvitsasupp.
1 kg kõrvitsat,
1 väike sibul,
2 suurt porgand,
4 suurt kartulit
2 küüslaugu küünt,
50 g võid,
sool,
pipar,
väike jupp ingverit
riivitud muskaatpähklit,
0,5 pk sulatatud juustu Merevaik (naturaalne),
2 dl -kohvikoort
Supi tegemiseks aga haki sibul ja küüslauk, samuti porgand, kartul ning kõrvits. Või sulata potis ning vala kõik köögiviljad sinna sisse ning pruunista segades mõni minut, siis aga vala juurde natuke vett (2 dl). Keeda tasasel tulel 20-30 min juurviljade pehmenemiseni. Lõpuks püreeri saumikseriga, lisa sulatatud juust, kohvikoor, sool, pipar, riivitud muskaat. Siis tõsta tagasi kuumusele ning kuumuta suppi pidevalt segades keemiseni.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
-
225g vett 30g pärmi 75g suhkurt 5g soola 500g jahu 100g margariini 1/2tl kardemooni Täidis: 70g suhkurt 150g pehmet võid v margari...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar