esmaspäev, 24. oktoober 2011

Mascarpone-jogurtikook.

Põhi:
100g Digestive küpsiseid
100g vanillivahvleid
100g võid

Täidis:
250g mascarponet
1l ahjuõunajogurdit
0,5 dl õunamahla
10 želatiinilehte

Purusta küpsised ja vahvlid ning sega sulatatud võiga.Suru tihedalt 24cm läbimõõduga küpsetuspaberiga vooderdtud lahtikäiva vormi põhja. Vispelda toasoe mascarpone jogurtiga hästi läbi. Pane želatiinilehed 5 minutiks külmavette likku ja lahusta siis kuumas õunamahlas.Lase natuke jahtuda ja vala siis juustu -jogurtisegusse. Vala täidis põhjale ja pane külma. Hoia üleöö külmas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...