Põhi:
100g Digestive küpsiseid
100g vanillivahvleid
100g võid
Täidis:
250g mascarponet
1l ahjuõunajogurdit
0,5 dl õunamahla
10 želatiinilehte
Purusta küpsised ja vahvlid ning sega sulatatud võiga.Suru tihedalt 24cm läbimõõduga küpsetuspaberiga vooderdtud lahtikäiva vormi põhja. Vispelda toasoe mascarpone jogurtiga hästi läbi. Pane želatiinilehed 5 minutiks külmavette likku ja lahusta siis kuumas õunamahlas.Lase natuke jahtuda ja vala siis juustu -jogurtisegusse. Vala täidis põhjale ja pane külma. Hoia üleöö külmas.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
-
225g vett 30g pärmi 75g suhkurt 5g soola 500g jahu 100g margariini 1/2tl kardemooni Täidis: 70g suhkurt 150g pehmet võid v margari...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar