esmaspäev, 26. märts 2012

Šokolaaditort.

Poja sai 2 aastaseks :)
Kakaobiskviit:
3 muna
1,5dl suhkurt
75g jahu
20g tärklist
3/4 küpsetuspulbrit
20g kakaopulbrit

Šokolaadi-kreem:
400g rõõska koort
0,75dl suhkurt
1/2tl vaniljesuhkurt
1tl kakaod
1purk konserv kirsse

Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega kuivained omavahel. Lisa korraga läbi sõela kogu kuivainesegu, sega ettevaatlikult, kuid kiiresti ühtlaseks. Küpseta 175 kraadi juures u.25 minutit vormiga ja kui plaadil siis 210 kraadi juures u. 8-10 minutit. Jahuta. Vahusta koor suhkru ja vaniljesuhkruga, vahustamise lõpus sega õrnalt läbi sõela kakaopulber. Niisuta tordi alumine kiht siirupi v piimaga. Tõsta täidis põhjale koos kirssidega, aseta peale teine kiht ja jäta ööseks seisma . Kaunista vastavalt soovile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...