Taigen:
200g jahu
100g margariini
60g juustu(riivitud)
1-2 spl vett
Täidis:
200g marineeritud heeringafileed
1 punane sibul
1 õun
250g toorjuustu
soola, pipart, sidrunipipart
Haki riivjuust, margariin ja jahu pika noaga laual läbi,lisa vesi jasega taigen kiiresti valmis. Kata taignapall kilega ja hoia külmkapis u 30 minutit. Kuumuta ahi 225 kraadile. Rulli taigen lauale ja lõika väla meelepärased kujundid. Küpseta ahjus u 12 minutit. Jahuta. Nõruta heeringafileed ja haki väikesteks tükkideks, koorija haki õun. Koori ja haki punane sibul. Sega õun, punane sibul ja heeringas toorjuustuga. Maitsesta. Pane täidis küpsiste peale ja kaunista tilli ja purustatud keedu munaga. Serveeri kohe.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...

-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
-
Taigen: 400g suhkurt 400g jahu 17g soodat 550g hapukoort poolele taignale 2 spl kakaod Kreem : 150g suhkurt 1,5 kg hapukoort 1tl v...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar