esmaspäev, 26. märts 2012

Heeringaampsud.

Taigen:
200g jahu
100g  margariini
60g juustu(riivitud)
1-2 spl vett

Täidis:
200g marineeritud heeringafileed
1 punane sibul
1 õun
250g toorjuustu
soola, pipart, sidrunipipart

Haki riivjuust, margariin ja jahu pika noaga laual läbi,lisa vesi jasega taigen kiiresti valmis. Kata taignapall kilega ja hoia külmkapis u 30 minutit. Kuumuta ahi 225 kraadile. Rulli taigen lauale ja lõika väla meelepärased kujundid. Küpseta ahjus u 12 minutit. Jahuta. Nõruta heeringafileed ja haki väikesteks tükkideks, koorija haki õun. Koori ja haki punane sibul. Sega õun, punane sibul ja heeringas toorjuustuga. Maitsesta. Pane täidis küpsiste peale ja kaunista tilli ja purustatud keedu munaga. Serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...