esmaspäev, 26. märts 2012

Keedutaignast singirull.

5dl vett
125g margariini
2dl jahu
3 muna
1/2tl küpsetuspulbrit

Täidis:
100g toorjuustu
150g sinki
2dl majoneesi
1/2tl sidrunipipart
hakitud tilli

Sulata rasvaine kastrulis, lisa sõelutud jahu ja sega mass ühtlaseks. Vala juurde külm vesi ja sega veelkord ühtlaseks. Lase segul pidevalt segades keema tõusta. Jahuta taigen käesoojaks ja sega juurde ükshaaval munad. Määri taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 220 kraadi juures umbes 20 minutit. Jäta rätiku alla jahtuma, kummuta põhi ettevaatlikult paberile ja jahuta täitsa maha. Haki sink hästi peeneks. Sega hulka pehme toorjuust ja majonees.Maitsesta. Määri täidis ühtlaselt põhjale ja keera rulli.Jäta rull maitsestuma, kuni serveerimiseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...