4 suurt munavalget
150g suhkurt
1tl valget veiniäädikat
1tl maisitärklist
1tl vaniljesuhkurt
Täidis:
0,4dl 35% rõõska koort
1spl tuhksuhkurt
0,2g värskeid vaarikaid
Pane munavalged kaussi ning vahusta kunisaad tugeva vahu. Lisa vähehaaval suhkur, vahusta kuni besee on paks ja läikiv. Sega juurde äädikas, maisitärklis ja vanilje. Tõsta besee küpsetuspaberiga voodertatud ahjuplaadile. Raputa peale mandlilaaste. Küpseta 160 kraadi juures umbes 20 minutit. Lase plaadil rätiku all jahtuda, siis kummuta puhtale küpsetuspaberile. Vahusta rõõsk koor tuhksuhkruga tugevaks vahuks. Määri kreem beseeplaadile, raputa peale vaarikad. Keera besee rulli. Lase seista mõned tunnid. Väga hea!!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar