kolmapäev, 30. oktoober 2013

Cappuccino tort.

2 kilone tort.
Tort on üle valatud ganachega:
300 g tumedat küpsetus šokolaadi
200 ml vahukoort,
30 g võid.

Šokolaad peab olema toasoe ja kindlasti ei tohi hoida külmkapis.Võta kopsik pane vahukoor kopsikusse lisa šokolaad ja sulata vesivannis sega pidevalt see aitab sokolaadil kiiremini ühtlaselt sulada kui juba enamuis sulanud eemalda pliidilt. ÄRA koort keema lase tõusta,tagajärjeks võid saada sokolaadi tükilise või.sega korralikult niikaua kuni kõik on sulanud ,jahuta.
Ääres on šokolaadi dekoorkile.Lõika kilest soovitud ribad. Määri sulatatud šokolaad tekoorkilele, aseta ümber tordi japane külmkappi jahtuma . Kui on jahtund siis eemalda kile.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...