laupäev, 30. märts 2013

Pelmeenid.

Pelmeenitainas:
1kilo jahu
500ml keefiri
1 muna
0,5 spl oliivõli

Täidis:
1kg  sea-veise seguhakkliha 
3 sibulat peeneks hakituna
Õli
Soola
Musta pipart

Serveerimiseks: hapukoort, rohelist sibulat, tilli, peterselli vms
Taina jaoks moodusta jahu sisse süvend ning löö sinna sisse lahti muna, lisa ka sool. Sega jahu järk-järgult muna ja keefiriga kuni moodustub tihke ja ühtlane tainas. Keera tainas kile sisse ning jäta vähemalt pooleks tunniks külma.
Võta tainas külmast ning rulli jahusel pinnal 1-1,5 mm paksuseks.
Serveeri hapukoorega.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...