teisipäev, 3. jaanuar 2012

Kananagitsad.

600 grammi kanafileed/broilerikintsuliha
200 ml keefiri
200 grammi mandlilaaste
50 grammi suhkruta maisihelbeid
soola, pipart
 praadimiseks õli
 
Kastme valmistamiseks:
 värsket tilli
 hapukoort
 majoneesi
soola

Lõika kanaliha suupärasteks tükkideks, paksemad kohad liblikana lahti (siis küpseb kana ühtlaselt läbi). Pane kanatükid keefiri vähemalt tunniks marinaadi.Paneeringu valmistamiseks purusta köögikombainis/blenderis mandlilaastud ja maisihelbed peenikeseks pudiks. Maitsesta ohtra soola-pipraga. Laota taldrikule.
Vajuta kõik kanatükid igast küljest tugevalt paneeringu sisse, et need saaks ühtlaselt kaetud. Lase 30minutit külmkapis taheneda!
Prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldseks.
Kastme valmistamiseks haki till peenikeseks ning sega kokku ohtra hapukoore ja majoneesiga. Maitsesta soolaga. Serveeri kohe koos kuldsete kananagitsatega.
Väga maitsvad!!!
Retsept on pärit siit:http://k2trinkokkab.blogspot.com/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...