pühapäev, 11. detsember 2011

Šokolaadi kringel.

Pärmi tainast (retsepti leiab soolaste küpsetiste alt)

Täidis:
80g võid
1dl suhkrut
2spl kakaod
peotäis rosinaid

Katteks:
1dl vahukoort
100g šokolaadi

Täidise jaoks sulatada potis või, lisada suhkur ja kakao, kuumutada kuni suhkur on lahustunud, võtta tulelt ning lisada rosinad.Lase natuke jahtuda. Kerkinud taigen rullida lahti, ristküliku kujuliseks, määrida peale täidis ja keerata rulli. Rull lõigata pikkupidi pooleks ja põimida need omavahel läbi.Küpseta 200kraadi juures 15-20 minutit.Katteks kuumutada potis vahukoor ja sulatada selles šokolaad, lasta natuke jahtuda ja valada kringlile.
Kogus on väikesele kringlile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...