laupäev, 7. oktoober 2017

Sinepikana.

4*180 g kanafileed nahaga
2 tl sinepipulbrit
1 suur porru
4 küüslauguküünt
valget veini
75 ml 18 % rõõska koort
1 tl kuhjaga täistera sinepit
1 värske rosmariini oksake





Aja pann kuumaks. Rebi rosmariinilt lehed, haki hästi peeneks ja puista kanale. Raputa iga kanafilee peale sinepipulbrit ning kalla nii kanatükkidele kui ka pannile veidi oliivõli. Hõõru maitseaine lihasse ja lao kanatükid pannile, nahaga pool alla. Küpseta kana hästi läbi , kuskil 18 minutit. Puhasta kiiresti porru ja lõika pikuti pooleks, pese ja viiluta õhukeselt ja pane pannile kanatükkide kõrvale.
Puhasta küüslaugud ja lisa kanale. Keera kanatükid ümber, et nahaga pool jääks ülesse. Sega sisse porru ja lisa tubli sorts valget veini. Kontrolli kas kana on valmis , seejärel kalla pannile rõõsk koor. Kata pann kaanega ja jäta hauduma. Kui kana on valmis, keera kuumus maha . Tõsta kanatükid lõikelauale ja viiluta eri suurusega tükkideks. Sega kastmesse 1 kuhjaga teelusikatäis täisterasinepit, maitsesta. Pane kanatükid kastme sisse tagasi ja serveeri nt riisiga.
Retsept on võetud: Jamie 30 minuti road.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...