laupäev, 7. oktoober 2017

Riis ubadega .

2 talisibulat
1 kaneelikoor
250 g pikateralist riisi
600 ml kanapuljongit
400 g punaseid ube ( konserv)

Aja suur ja lai pott pliidil keskmiselt kuumaks. Puhasta talisibulad ja haki peeneks. Pane potti ja lisa kaneelikoor , tubli sorts oliiviõli ning näputäis soola ja pipart. Sega ja prae paar minutit, seejärel lisa riis ja kanapuljong. Kurna ja loputa oad ning kalla need ka potti. Pane potile kaas peale ning lase 12 minutit keskmisel kuumusel haududa. Võta potil kaas pealt ja sega ( riis peaks olema täielikult vedeliku endasse imenud ) . Maitsesta ja lisa vajaduse korral maitseaineid.
Riisi kõrvale tegin Sinepikana
Retsept on võetud : Jamie 30 minuti road.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Pošeeritud pirnid.

4 kõvemat pirni 500 ml naturaalset õunamahlea 4 spl mett 300 ml kreeka jogurdit 4 spl vahtrasiirupit 3 kaneelipulka 5 tähtaniisi 100...