laupäev, 7. oktoober 2017

Liharullid.

Liharullid :

500g veise välisfileed v sea välisfileed
100g suitsupeekonit
1 porgand
1 sibul
1 hapukurk
soola
pipart

Kaste:

1 sibul
porgand
2 dl vett
2 dl kohvikoort
soola
pipart

Lõika liha ristikiudu kaheksaks tükiks. Pane need kahe kilevahele ja vasarda lihahaamriga õhukeseks.
Lõika porgand tikkudeks ja sibul ribadeks ning pruunista õlis. Lõika hapukurk tikkudeks. Aseta iga lihatüki keskele peekon, sibul, porgand ja hapukurk. Keera rulli ning kinnita hambaorgiga v seo kinni. Prae liharullid ümberringi pruuniks ja lao tihedalt väiksesse potti. Kastmeks pruunista sibul ja porgand õlis, lisa vesi ja koor ,maitsesta soola ja pipraga. Kalla kaste lihapeale ja hauta madalal kuumusel kuskil 30 -40 minutit v kuni liha on pehme.
Serveeri keedukartuli ja salatiga.

Salat:

0,5 hiinakapsast
1 porgand
1 õun
majonees
hapukoor
sool
pipar

Tükelda kapsas ja õun  ning riivi porgand. Sega kokku  majoneesi ja hapukoorega ning maitsesta.





















































































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Pošeeritud pirnid.

4 kõvemat pirni 500 ml naturaalset õunamahlea 4 spl mett 300 ml kreeka jogurdit 4 spl vahtrasiirupit 3 kaneelipulka 5 tähtaniisi 100...