esmaspäev, 18. aprill 2011

Roositort.

Biskviiditort, mille vahel on sidruni-kohupiima tarretisekreem (riivisin sisse ka sidruni koort ja panin juurde ka sidrunimahla). Kreemiks tegin peale: 200 g valgetšokolaadi, 400g paksemat kohupiimapastat, 200ml vahukoort. Sulata vesivannil valgešokolaad. Vahusta vahukoor. Sega omavahel kohupiimapasta ja valgešokolaad, vahusta kergelt. Sega õrnalt juurde vahukoor. Külgedel röstitud mandlilaastud. Peal martsipanist roosid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...