kolmapäev, 16. märts 2011

Šokolaaditükkidega keeks.

6,5dl jahu
150g tumeda šokolaadi tükikesi
1tl küpsetuspulbrit
370g võid
3,5dl suhkurt
2tl vanillsuhkurt
5 suurt muna
1,8dl piima
soola

Kuumuta ahi 180 kraadini.
Määri 26cm rõngasvorm võiga. Sõelu ja sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja näputäis soola. Klopi võid suhkru ja vanillsuhkruga vahule.Lisa edasi vahustades ükshaaval munad. Lisa vähehaaval jahu ja küpsetuspulber vaheldumisi piimaga ning sega ühtlaseks taignaks.Puista hulka šokolaaditükikesed. Vala tainas vormi  ja küpseta 1tund ja 10-15 minutit või kuni koogi keskele torgatud puutikk jääb puhtaks. Lase vormis täielikult jahtuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...