kolmapäev, 16. märts 2011

Kala taignas.


900g heigifileed
sidrunimahla
2 muna
1 1/2 dl piima
2 dl jahu
õli


Lõika kala suupärasteks tükkideks ja maitsesta sidrunimahla ja soolaga. Klopi munakollased lahti ning lisa juurde piim, jahu, sool. Sega korralikult, et tükke sisse ei jääks. Vahusta munavalged ja sega taigna hulka. Kuumuta potis õli. Võta kahvliga kala, kasta taignasse ja aseta potti õli sisse küpsema. Küpseta niikaua, kuni taigen on ilusasti pruunistunud mõlemalt poolelt.
Serveeri koos erinevate dipikastmetega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...