laupäev, 23. november 2013

Tuld purskav drakoni tort.

3 kilone šokolaaditort kirssidega. Peal on vahukommi-riisihelbe massist tehtud draakon.

Vahukommi-riisihelbemass:
150g vahukommi
200g riisihelbeid

Sulata mikrolaineahjus vahukommid ja sega hulka riisihelbed. Määri käed õliga ja vormi omale sobiv kuju. Kuivata vähemalt üleöö. Määri peale võikreem ja kaunista.

Draakon ja tort on kaetud suhkrumassiga.  Draakoni suhu on pantud vulkaani küünal.














Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...