455 g ricottat
2 spl riivitud Parmesani juustu (natuke ka serveerimiseks)1,5 spl jahu
meresoola ja jahvatatud musta pipart
1 muna
oliiviõli
Sega ricotta Parmesani juustu, jahu ja tubli näputäis soola ja munaga. Maitsesta pisut jahvatatud musta pipraga ja pange külmkappi seisma.
Suur peotäis küpseid tomateid
2 oksakest värsket basiilikut
1 seemneteta ja väikesteks tükkideks hakitud punane tsillipipar
extra virgin oliiviõli
punase veini äädikat
Lõigake tomatid tükkideks. Rebige basiilikul lehed ja tükeldage peeneks, seejärel lisage see koos tükeldatud tsillipipraga tomatitele. Maitsestage soola ja pipraga, sortsu extra virgin oliiviõliga ja sõõmukese punase veini äädikaga.
Praadige ricotta koogikesi keskmisel kuumusel ja sortsu oliivõliga. Tõstge lusikaga ricotta segu pannile ( ärge mingil juhul liiga palju pange, koogid ei tohiks üksteisega kokku puutuda). Praadige paar minutit, kuni nad muutuvad kuldpruuniks siis pöörake ettevaatlikult ümber ja praadige veel paar minutit.
Serveerige kohe, riivides peale veel Parmesani juustu.
Väga maitsvad soojalt!!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar