reede, 16. veebruar 2024

Lasanje.

500g hakkliha

250g lasanjelehti

490g Bolognese kastet

500g hapukoort

150g riivjuustu

õli

soola ja musta pipart

Prae hakkliha sutsukese õliga, lisa Bolognese kaste, maitsesta ja kuumuta mõned minutid.

Kuumuta ahi 190 kraadini. Võta hakkliha-Bolognese kaste tulelt ja lisa sinna 50 g riivjuustu.

Tõsta kolmandik Bolognese kastmest ahjuvormi, laota sellepeale üks kiht lasanjelehti, kalla peale kolmandik hapukoorest ning hõõru ühtlaselt laiali, et see lasanje lehed kataks, raputa peale soola ja pipart ning veel veerand riivitud juustust. Lisa teine kiht lasanjelehti ja korda sama veel kaks korda. Lõpeta hapukoorega ja ülejäänud juustuga. Kata fooliumiga ja küpseta ahjus 20 minutit. Seejärel võta foolium ära ja küpseta veel 35 minutit kuni lasanje on pealt kuldne ja mullitab kergelt. Serveeri koos salatiga.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...