Põhi:
200g digestive küpsiseid
75g võid
2spl suhkurt
Täidis:
500g maitsestamata toorjuustu
3dl suhkurt
500g tükeldatud kõrvitsat
2d hapukoort
2tl vanillisuhkurt
1tl kaneeli
1,25tl soola
4 muna
Peale:
2,5dl hapukoort
3spl suhkurt
1tl vanillisuhkurt
Kaunistuseks:
kreekapähkleid
Kuumuta ahi 200 kraadini. Purusta küpsised ja sega sulataud või ja suhkruga. Suru segu küpsetuspaberiga voodertatud 24 cm läbimõõduga tordivormi põhja. Küpseta põhja 10 min. Keeda kõrvitsatükid pehmeks ja püreeri. Vahusta suures kausis toorjuust ja suhkur. Lisa kõrvitsapüree, hapukoor, vanillisuhkur, kaneel ja sool. Lisa ükshaaval ja pidevalt vahustades munad. Kalla segu põhjale ja küpseta 175 kraadises ahjus 1 tund. Vahusta omavahel hapukoor,suhkur ja vanillisuhkur. Määri segu küpsetatud koogile ja küpseta veel 5 minutit. Jahuta vormis. Enne serveerimist hoia vähemalt 6 tundi kuni üleöö külmas.
Retsept on võetud Tordiraamatust.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
-
225g vett 30g pärmi 75g suhkurt 5g soola 500g jahu 100g margariini 1/2tl kardemooni Täidis: 70g suhkurt 150g pehmet võid v margari...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar