Taigen:
400g suhkurt
400g jahu
17g soodat
550g hapukoort
poolele taignale 2 spl kakaod
Kreem :
150g suhkurt
1,5 kg hapukoort
1tl vanillisuhkurt
Glasuur :
100g suhkurt
30g hapukoort
3spl kakaod
50g võid
Kuumuta ahi 200 kraadini.Vahusta hapukoor suhkruga. Jahu ja sooda segada kokku.Sõelu jahu taigna hulka, segada kiiresti taignaks. Jaga taigen pooleks ja poolele sega hulka kakao. Küpseta neli põhja. 200 kraadi juures 10-15 minutit. Jahuta.
Kreemi jaoks sega kokku hapukoor ja suhkrud, segada kuni suhkur on sulanud.
Glasuuri jaoks sega kõik ained kokku ja keeda u.5 minutit.(keedes kloppida).Jahuta natuke.
Kook panna kokku kihiti, koogipõhi- kreem-koogipõhi-kreem jne. Kõige pealmiseks on kreemikiht. Valada üle pisut jahtunud glasuuriga.Enne serveerimist oleks hea hoida üleöö külmkapis.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
-
225g vett 30g pärmi 75g suhkurt 5g soola 500g jahu 100g margariini 1/2tl kardemooni Täidis: 70g suhkurt 150g pehmet võid v margari...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar