![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIpDU9GLAGBW-YHqVDdvUpVDX7Z-Wnzt8VX4OCiicZ-Zg0kPF8Zof3YL18obG5v74gWgEOvzBKFFzVIjeKWQdq57jnLc4xC83frUFwY-CtyTtXHyA0Wdu2n3bXUFbzdsr4w6jRWPObm6El/s320/20131017_154458.jpg)
250g margariini
3dl suhkurt
4 muna
1 sidrunimahl ja riivitudkoor
2tl küpsetuspulbrit
4dl jahu
Vahusta margariin koos suhkruga kohevaks vahuks. Vahustamise ajal lisa ükshaaval munad. Lisa jahule küpsetuspulber. Sega muna-margariinivahule juurde jahu. Lisa sidrunikoor ja mahl. Määri küpsetusvorm margariiniga ja puista üle riivsaiaga. Vala taigen vormi ja küpseta 50-60 minutit 175 kraadi juures helepruuniks.Jahuta
Sega jahtunud ja purustatud keeks toorjuustuga. Veereta massist väikesed pallid ja pane külmkappi tahenema. Sulata vesivannil šokolaad. Kasta tikk šokolaadisisse ja siis pane palli sisse. Kasta kõik pallid ükshaaval šokolaadi sisse. Kaunista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar