2 kilone tort.
Tort on üle valatud ganachega:
300 g tumedat küpsetus šokolaadi
200 ml vahukoort,
30 g võid.
Šokolaad peab olema toasoe ja kindlasti ei tohi hoida külmkapis.Võta kopsik pane vahukoor kopsikusse lisa šokolaad ja sulata vesivannis sega pidevalt see aitab
sokolaadil kiiremini ühtlaselt sulada kui juba enamuis sulanud eemalda
pliidilt. ÄRA koort keema lase tõusta,tagajärjeks võid saada sokolaadi
tükilise või.sega korralikult niikaua kuni kõik on sulanud ,jahuta.
Ääres on šokolaadi dekoorkile.Lõika kilest soovitud ribad. Määri sulatatud šokolaad tekoorkilele, aseta ümber tordi japane külmkappi jahtuma . Kui on jahtund siis eemalda kile.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
-
225g vett 30g pärmi 75g suhkurt 5g soola 500g jahu 100g margariini 1/2tl kardemooni Täidis: 70g suhkurt 150g pehmet võid v margari...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar