teisipäev, 20. august 2013

Mahlane cappuccino tort.

1dl jahu
2spl kartulijahu
5spl kakaod
1tl küpsetuspulbrit
4 muna
1,5dl suhkurt

Täidis:
3spl kanget kohvi
200g maitsestamata toorjuustu
0,5-1dl suhkurt
2tl vanillisuhkurt
2dl vahukoort

Immutamiseks:
0,75dl külma jakanget kohvi
konjakit

Kaunistamiseks:
vahukoort
schocobellat

Vahusta suhkur ja munad kõvaks vahuks. Mõõda kuivained kaussi ja lisa läbi sõela munavahule. Vala tainas 22 cm lahtikäivasse vormi. Küpseta 175 kraadi juures 35-40 minutit. Jahuta. Vahusta toorjuust suhkruga ja vanillisuhkruga. Lisa jahtunud kohvi ja vahustatud vahukoor.
Lõika koogipõhi kolmeks. Tõsta alumine põhi alusele, immuta kohviga, kata poole täidisega. Tõsta teine osa põhjast peale ,immuta ja kata ülejäänud täidisega. Tõsta peale kolmas põhjakiht ja immuta ka see. Pane külma. Kaunista vastavalt soovile.
Vahusta vahukoor ja lisa sulatatud schocobella.
Tordi retsept on võetud toidutarest.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...