laupäev, 7. oktoober 2017

Riis ubadega .

2 talisibulat
1 kaneelikoor
250 g pikateralist riisi
600 ml kanapuljongit
400 g punaseid ube ( konserv)

Aja suur ja lai pott pliidil keskmiselt kuumaks. Puhasta talisibulad ja haki peeneks. Pane potti ja lisa kaneelikoor , tubli sorts oliiviõli ning näputäis soola ja pipart. Sega ja prae paar minutit, seejärel lisa riis ja kanapuljong. Kurna ja loputa oad ning kalla need ka potti. Pane potile kaas peale ning lase 12 minutit keskmisel kuumusel haududa. Võta potil kaas pealt ja sega ( riis peaks olema täielikult vedeliku endasse imenud ) . Maitsesta ja lisa vajaduse korral maitseaineid.
Riisi kõrvale tegin Sinepikana
Retsept on võetud : Jamie 30 minuti road.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.

 Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...