500g ehk 24 kirsstomatit
1tl soola
0,25tl suhkurt
1tl kuivatatud tüümiani
2*15ml oliivõli
Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika tomatid pooleks ning aseta nii ahjunõusse et lõikepind jääks ülespoole. Raputa peale soola, suhkurt, tüümiani ja pisut oliivõli. Tõsta nõu ahju ja keera kohe kuumus kinni. Jäta tomatid terveks ööks v päevaks ahju, vahepeal ahjuust avamata. Piisab ka 4-5 tunnist.
Väga maitsvad.
Retsept on võetud raamatust "Nigella ekspress"
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...

-
Taigen: 400g suhkurt 400g jahu 17g soodat 550g hapukoort poolele taignale 2 spl kakaod Kreem : 150g suhkurt 1,5 kg hapukoort 1tl v...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar