esmaspäev, 18. aprill 2011
Roositort.
Biskviiditort, mille vahel on sidruni-kohupiima tarretisekreem (riivisin sisse ka sidruni koort ja panin juurde ka sidrunimahla). Kreemiks tegin peale: 200 g valgetšokolaadi, 400g paksemat kohupiimapastat, 200ml vahukoort. Sulata vesivannil valgešokolaad. Vahusta vahukoor. Sega omavahel kohupiimapasta ja valgešokolaad, vahusta kergelt. Sega õrnalt juurde vahukoor. Külgedel röstitud mandlilaastud. Peal martsipanist roosid.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...

-
Taigen: 400g suhkurt 400g jahu 17g soodat 550g hapukoort poolele taignale 2 spl kakaod Kreem : 150g suhkurt 1,5 kg hapukoort 1tl v...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar