Kanapirukas:
4*180 g kanafileed
tükike võid
kimbuke talisibulat
150g väikeseid šampinjone
1 kuhjaga spl jahu
2 tl inglise sinepit
1 kuhjaga spl hapukoort
300 ml kanapuljongit
natuke tüümiani
1/3 muskaatpähklit, peale riivimiseks
1 leht lahti rullitud lehttainast
1 muna
Lõika kanafileed 1cm ribadeks. Kalla kuumale pannile natuke oliiviõli ja lisa võitükike. Prae kanafileed pannil, lisa jahu ja sega. Samal ajal puhasta talisibulad, tükelde. Pese ning viiluta seene. Lisa kanafileele ja prae kergelt läbi. Lisa 2 tl sinepit, 1 spl täis hapukoort, 300 ml kanapuljongit, tüümian ja riivitud muskaatpähkel, maitsesta soola ja pipraga. Jäta hauduma.
Rulli lehttaigen lahti. Tõsta pann pliidilt ja kalla kanatükid ahjuvormi. Tõsta taigen kanatäidisele ja topi taina servad vormi, tee noaga tainasse pinnapeale ristuvad lõiked. Klopi muna lahti ja pintselda pirukas üle. Pane pirukas ahju ja küpseta 200 kraadi juure 15 minutit v kuni pirukas on kuldne.
Retsept on võetud : Jamie Oliveri 30 minuti road
Punase kapsasalat:
Pool punase kapsapead
2 porgandit
pool punast sibulat
1 õun
natuke sidunimahla
majoneesi
soola
pipart
Tükelda kapsas, õun ja sibul peeneks ribadeks, riivi porgand. Sega kokku majoneesiga(mina panin natuke hapukoort ka). Maitsesta sidrunimahla , soola ja pipraga.
Mina serveerisin kartulipudruga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
-
225g vett 30g pärmi 75g suhkurt 5g soola 500g jahu 100g margariini 1/2tl kardemooni Täidis: 70g suhkurt 150g pehmet võid v margari...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar