Põhi:
200g digestiivküpsiseid
100g võid
pool sidruni koor
Täidis:
400ml vahukoort
500ml ahjuõunajogurtit
100g suhkurt
3spl zelatiini+150ml apelsiinimahla
Kaste:
100g iiriseid
100ml vahukoort
1tl zelatiini
Kaunistuseks:
konservirsikuid
mandlilaaste
Purusta küpsised, sega toasooja võiga, lisa sidrunikoor. Suru 26 cm koogivormi põhja.Pane külma.
Paisuta zelatiin 10 minutit mahlas.Sega jogurt ja suhkur, lisa sulatatud zelatiin ja kõige lõpus lisa vahustatud vahukoor. Vala põhjale ja pane paariks tunniks külma. Kastmeks pane zelatiin paisuma 50 ml vahukoore sisse. Soojenda ülejäänud vahukoor koos iiristega, kui kommid on sulanud lisa paisunud zelatiin. Sega niikaua, kuni tekib ühtlane mass. Lase kastmel jahtuda. Vala jahtund kaste tordile. Lase pool tundi seista ja kaunista ääred mandlilaastudega ning peale pane virsikuviilud.
Retsept on võetud Nadja koogid.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
-
225g vett 30g pärmi 75g suhkurt 5g soola 500g jahu 100g margariini 1/2tl kardemooni Täidis: 70g suhkurt 150g pehmet võid v margari...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar