esmaspäev, 2. juuli 2012
Kirjukoer.
2 x 165 g (Kalevi) küpsiseid
2 sl kakaopulbrit
200 g marmelaadi (nt Laima), jämedalt hakitud
200 g sulavõid
6 sl piima
Purusta küpsised köögikombaini või pudrunuia abil.
Sega küpsisepuru hulka esmalt kakao ja seejärel hakitud marmelaad.
Lisa sulavõi ja piim ning sega ühtlaseks.Pane mass kilekotti ning siis külmkappi tahenema. Sügavkülmas saab kook juba paari tunniga valmis. Enne serveerimist võiks aga veidi aega tavalises külmikus pehmeneda lasta. Pall on tehtud kirjustkoerast.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...

-
Taigen: 400g suhkurt 400g jahu 17g soodat 550g hapukoort poolele taignale 2 spl kakaod Kreem : 150g suhkurt 1,5 kg hapukoort 1tl v...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar