maasikaid
palsamäädikat
vahtrasiirupit natuke
basiiliku lehte
fetajuustu
oliiviõli
Lõika maasikad neljaks ja pane kaussi. Vala maasikatele peale palsamäädikas ja vahtrasiirup. Jäta natukeseks seisma.Tõsta siis vaagnale maasikad, basiilikulehed ja fetajuust. Maitsesta. Söö jäätisega v soolase toidu kõrvale salatina. Väga maitsev.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Delizie al Lemone ehk Sidruni maiused.
Biskviit: 150g ( 3suurt) muna 90g suhkur 40g jahu 25g maisitärklist 25g mandlijahu 1/2 riivitud sidrunikoor 1/2 tl vaniljesuhkur näpuotsaga...

-
Taigen: 400g suhkurt 400g jahu 17g soodat 550g hapukoort poolele taignale 2 spl kakaod Kreem : 150g suhkurt 1,5 kg hapukoort 1tl v...
-
Liivataigen: 200g margariini 1 muna 1/2tl vanillisuhkurt 200g suhkurt 1/2tl küpsetuspulbrit 420g jahu 50g vett /piima /koort Biskvi...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar