1,5 kg kanakintsu
soola
2 peenikest porrulauguvart
ca 2cm värsket ingverijuurt
3 küüslauguküünt
4spl sojakastet
2spl vedelat mett
1spl balsamic äädikat
Tupsuta kintsud kuivaks ja hõõru soolaga kokku. Hakki porrulaugu valge osa hästi peeneks, koori ja haki ingver, sega porru ja ingver kokku, pressi juurde küüslauk. Sega juurde sojakaste ja balsamic äädikas. Aja mesi koos 1dl veega keema ja sega juurde. Pintselda kintsud mee seguga kokku ja jäta 20 minutiks seisma. Kuumuta ahi 200 kraadini.Pane kintsud ahjurestile ja lükka ahju. Aseta alla rasvakogumispann ja vala sellele pool liitrit vett ja allesjäänud marinaad(sellest saad pärast hea kastme kana juurde). Küpseta 200 kraadi juures 20 minti, siis pööra ümber ja küpseta veel 20 minti. Tõsta kuumus siis 220 kraadini ja küpseta veel 10 minutit kuni nahk on ilusasti krõbe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar